dilluns, 7 de març del 2011

ÈXIT CLAMORÒS DE LA 1ª TROBADA DE HANDBOL DE LA SEA ELS COSTERETS

Una passada.... no es pot qualificar de cap altra manera la 1ª Trobada de Handbol de la SEA Els Costerets: amb una afluència de 27 equips ( entre 200 i 300 nens i nenes), a més de les seves famílies i entrenadors, amb un temps assolellat però gens caloròs, el pavelló de Ribes va brillar en qualitat i cantitat de handboleres i handbolers. Una diada meravellosa en la que van brillar la diversió, el bon joc i l'esportivitat per tot arreu.

Entre els equips participants, vem tenir els amics de el Granollers, la Roca, el Safa Gavà, Gavà David Barrufet, el Mataró, els nostres veïns del Sta Eulàlia, Castelldefels, Igualada, Salou, Vendrell... tot un empatx de handbol com feia molts anys que no gaudiem a Ribes... inoblidable.

La organització volem donar les gràcies a totes les persones que han intervingut a la trobada.. des de els pares i mares que han portat els seus pastissos i delícies salades pel bar, que van ser SUPERBONES (en sèrio, desprès diuen que a les cases no es cuina, quin nivellàs!!!), entrenadors de tots els equips i persones vinculades al Handbol Ribes, la nostra entitat agermanada, que també han posat la seva bona muntanya de granets de sorra. Una menció molt especial, i amb tot el carinyo del món, pel Ruben, ànima matter de la SEA, en Tomàs, un incondicional del Handbol i un pencaire de cuidado, en Manolo, l'Eduard i en Jesús, que també han pringat lo seu, les mares i pares del bar: Ernesto, Arancha, Núria, Domi, Carmen, Anna, Ramon.... en Chema pel reportatge fotogràfic de la jornada, que és preciòs i que ens servirà per gaudir de la trobada molts dies més, i que podeu visualitzar en l'enllaç que hem penjat a sota.

Finalment, i sota risc de deixar-me a algú, demanant disculpes per anticipat, a la Carmen, Edu, Roger, Genís, Genís, Sebas, Iván, Jesús, Juanjo, Albert, Eduard, Conxita, Tomàs, Miquel i Josep, els nostres entrenadors i delegats.

També volem agraïr a la Federació Catalana el seu suport, així com al Consell Esportiu del Garraf i a la Regidora de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Carme Farràs.

Però a qui realment li estem molt i molt agraïts és a tots els nens i nenes, nois i noies, amb les seves famílies que els han portat a la trobada per compartir amb nosaltres aquesta festa xulíssima.

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES.... US ESPEREM A LA TROBADA DE L'ANY QUE VÉ!!!


Percert, la recaptació del bar va ser de 777€ (ni fet a posta), dels que han quedat nets 420€ desprès de pagar totes les despeses... no està gens malament!!!