diumenge, 7 de novembre del 2010

Cròniques dels partits del 6 de Novembre

BENJAMÍ "A"

Costarets 4-12 St. Boi

Aquest dissabte, el Benjamí A va fer una gran millora respecte el dissabte passat.
La primera part es va estar a punt de guanyar, i en les tres següents, sobretot en les dues últimes del partit es va notar una gran millora en la defensa i en les idees a l'hora d'atacar.

La setmana que ve jugaran contra el St. Joan Despí, un altre cop al pavelló de Ribes.

BENJAMÍ "B"

Resultat: 12-4

El benjamí B va fer una espectacular actuació contra la Cooperativa Sant Boi guanyant per golejada al camp rival. Els nens de la "Coope" no van poder aturar als dimonis rojos dels Costerets. S'ha de tenir en compte això ara que només és el segon resultat de la temporada i que queda molt per veure, molt per treballar. Els quatre nous fitxatges del equip es comencen a adaptar i a sentir-se bé amb la samarreta vermella.

ALEVÍ FEMENÍ

Trepidant partit entre el Sant Joan Despí B i la SEA Els Costerets, en el que la bona feina feta i el treball en equip van donar els seus fruits. L'equip rival va sortir a per totes, mentre Els Costerets va plantar cara i va fer valer el seu bon joc i la seva concentració en un partit igualadíssim, com reflexa el marcador. Les claus del match: una defensa inexpugnable i un atac molt agressiu que van evidenciar la fortalesa d'un equip que comença a brillar amb llum pròpia. Contiueu així, noies!!!

Sant Joan Despí "B" 8 -SEA Els Costerets 8