dilluns, 29 de novembre de 2010

Cròniques dels partits del 27 de novembre

Aleví Masculí

Partit còmode pels locals, en el que l'escola d'handbol Sant Llorenç no va poder contrarrestar l'apisonadora que va esdevenir la SEA, que va encertar tant en atac com en defensa front un equip que va defensar dignament el seu marcador. Felicitem tots dos equips pel seu bon joc i la seva esportivitat.

SEA Els Costerets 12 - 4 Sant Llorenç

Benjamí B

AMPA Sant Llorenç 4 - 12 Els Costerets

La feina realitzada les últimes sessions per part dels jugadors del benjamí B, que sembla que per fi es comença a canviar l'actitud, està donant els seus fruits. El dissabte van jugar a Sant Feliu de Llobregat en un partit on es va notar com la solidaritat entre els jugadors creix, i on tothom va tenir el seu lloc a l'equip. No va haber ni un sol jugador que no marqués mínim dos gols, i en definitiva, el treball en equip està millorant els resultats i l'aprenentatge dels jugadors. queda molt per millorar, òbviament, però anem per bon camí.

Benjamí A

Primera victòria de l'equip en la temporada, va ser contra el Barrachina de Stiges.
La primera part ja es va veure un joc ràpid dels de casa i van poder guanyar-la.
La relaxació en la segona part va provocar un empat al final del període.
Al tercer temps ja no van perdonar més i van oferir un joc fantàstic on les passades eren ràpides i sense bot pràcticament.
El bon joc va continuar en l'útlima part i va permetre aconseguir la primera victòria que dóna resultat al bon treball que fan a cada entrenament.

La propera jornada serà contra el Handbol Gavà on sespera repetir el bon joc.


Us deixem una foto dels i les nostres flamants jugadors/es de l'equip Benjamí A després del seu èpic partit contra l'equip del CEIP Barrachina, que va acabar en 11 - 5 pels nostres. Felicitats a tots els esportistes: van lluitar com lleons i van donar una gran lliçó de handbol a un públic embelesat.Ahhh!!! i moltes gràcies, Rosanna, per la foto!!!