dimarts, 10 de febrer del 2015

07-02-15: AEE Plà Moreres vs ALEVÍ MASCULÍ A

Desprès del mogut entrenament de divendres, el dissabte partit a Vilanova, però no a la de la Geltrú, va ser a Vilanova del Camí que esta molt mes lluny.
Novament l’entrenador substitut va ser el Sebas, que no es un entrenador qualsevol, es l’entrenador del juvenil masculí del Handbol Ribes, l’equip superior en categoria masculina del club del nostre poble. Alexis et volem a la banqueta tots els partits,  però si has de fallar, volem al Sebas.

Que dir del partit, com quasi sempre els contrincants ens treien un pam (menys al Mario), en aquest grup no hi ha infantils de primer any?
Una defensa molt ben posicionada de l’adversari i un contra atac molt efectiu, va fer impossible que poguéssim posar en practica el nostre joc, el resultat de la  primera part ho diu tot, 17-02.
La segona part va ser molt diferent, el joc mes obert del contrincant va facilitar que marquéssim mes gols; resultat final 26-11. O sigui, que ells a la segona part van marcar 9 gols i nosaltres també.

L’actitud en el joc dels nostres jugador va ser molt bona, no es van desanimar pel resultat de la primera part. i van fer un segon temps molt bo.