diumenge, 12 d’octubre del 2014

11-10-2014: CRÒNICA ALEVÍ MASCULÍ

Dissabte 11 d'octubre iniciem la temporada amb el torneig d'obertura que ens porta a Vilanova a jugar amb els infantils del CH Vilanova i la G. Hipersimply A.
Quan arribem  al pavellò, a la grada es respira una mica de tensió nerviosa, els jugadors vilanovins en fan dos dels nostres, no només ens sobrepasen en tamany i edat, també ho fan amb experiència. Els nostres jugadors s'estrenen avui amb pista gran i joc per posicions.

Comença la primera part i els "petits" donen la primera sorpresa avançant-se en el marcador, encara que dura poc perque el Vilanova aconseguieix empatar i en pocs minuts prenen la davantera que ja no deixaran fins acabar el partit.

Avui l'equip dels Costerets ha perdut el seu primer partit, però mai una derrota ha tingut un gust tant dolç. La sensació que han donat els nostres jugadors ha estat molt positiva, han jugat molt bé, amb ganes, gaudint i fent-nos gaudir a pares i entrenador.
Cal destacar un final de la primera part quasi èpic, en el que els nostres jugadors han plantat cara al rival amb una defensa acarnissada, com davids contra goliats.
Hem de felicitar a l 'entrenador i als nostres nois per la feina, i molt especialment a les noves incorporacions que han estat fantàstics. 
Alex, Carles i Joel, molt bé nois, sembla que porteu tota la vida jugant a Handbol.
Cal millorar moltes coses, encara queda feina per endavant, anim nois i seguiu així!!!