dimarts, 3 de juny del 2014

BENJAMÍ A: MOLTES FELICITATS!!!


Aquest any no hem enviat cap crònica (la gran quantitat de partits i trobades en les que hem participat no ens ha deixat respirar) o sigui que farem un petit resum del que ha estat la temporada 2013-2014 del nostre Benjamí A.
Tal i com es pot veure a la foto, ha estat un any exitòs pel que fa a les trobades en què hem participat . Han estat molt disputades i emocionants: cal recordar els partits contra La Roca a Granollers, que vam guanyar, i a Sant Quirze, el partit de semifinals contra el Sant Joan Despí  que també vam guanyar "in extremis" a la pròrroga després d'una gran remuntada. També vam gaudir en la de Tàrrega on vam guanyar, però de la que estem més orgullosos és de la de Ribes on vam ser Campions a casa nostra.

No cal dir que pares i mares vam gaudir molt en les trobades on , tot i la durada d'algunes, especialment la de Sant Quirze que van ser 12 hores, vam estar animant fins al final.
A la lliga hem empatat dos partits contra el Sant Joan Despí i hem perdut pels pèls els dos contra el Molins de Rei (cosa que ja va bé de tant en tant).  La resta han estat victòries (17). Com sol passar cada any gaudim més en la segona fase de la lliga ja que els equips estan més igualats.
Felicitar a les noves incorporacions que ens han sorprès positivament pel seu interès i la seva ràpida integració a l'equip que ja portava diversos anys jugant . Sense voler entrar en detalls tècnics cal dir que cada any juguen millor, sobre tot quan el guió ho requereix (l'altre equip ho posa difícil) saben jugar en equip. Es pot dir allò de que "juguen de memòria" ..

Felicitar també al nostre entrenador i al nostre delegat pel seu saber fer i la seva entrega amb l'equip. I a totes les famílies que generen un molt bon ambient i que any rera any s'apassionen més amb l'handbol . Que duri!
ALEXIS  -  CARLES  -  ERIC G.  -  ERIC L.  -  GUILHÈM  -  IKER  -  JAVIER  -  JOAN  -  MARTÍ  -  NIL  -  ROC  -  XAVI
GRÀCIES PER FER GRAN A AQUEST EQUIP

FELICITATS CAMPIONS!