dilluns, 26 de maig del 2014

24-05-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

Darrer desplaçament de la temporada per jugar contra l’escola Gavanenca “B”. El partit ha començat amb gairebé un quart d’hora de retard amb motiu d’un amistós que no s’acabava i per absència de l’àrbitre. Les noies han saltat al camp amb moltes ganes tot i que, com ens ha passat pràcticament durant tota la temporada, les mateixes ganes han dificultat la connexió en la primera part.  A més a més ens hi hem presentat sota la tutela del Genís, per impossibilitat d’assistència de la nostra entrenadora,  i les seves ordres han anat interpretant-se amb els pas dels minuts.

Hi ha hagut un gran canvi en la segona part. S’ha guanyat en agilitat i rapidesa. Els nostres gols han anat pujant al marcador engrescant a tots els presents. En ocasions la pista se’ns ha quedat petita i ens hem trobat amb dues de les nostres noies disputant la mateixa pilota o en més d’una ocasió amb alguna que, involuntàriament, obstaculitzava l’entrada a porteria d’una altra companya. El parcial de la primera s’ha invertit en la segona part. Les noies han seguit molt lluitadores en les dues altres parts. Especialment emocionant la quarta on ens han faltat cinc minuts per poder sortit de la disputa amb millor resultat. El partit se’ns ha fet curt!!
Els parcials han estat els següents: 10-4 / 6-10 / 14-10 / 10-10
S’ha acabat la temporada. Desprès d’uns partits sense molta esma en el principi de la 2a fase les noies han retrobat l’alegria de jugar. Ha estat un plaer veure-les contentes i sentir com totes demanaven més minuts en les darreres quartes parts.
Ens veiem les cares per darrera vegada en el transcurs de la FESTA DE L’AMPA que tindrà lloc el proper dissabte dia 7. El benjamí Femení obrirà la jornada jugant un partit barrejades amb el Benjamí Masculí B. Darrera matinada famílies!! Fins la tornada.

Nora de Llanos.

Delegada del Benjamí Femení