dimarts, 20 de maig del 2014

17-05-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

ACONSEGUIM UN EMPAT EN L’ÚLTIM PARTIT A CASA
Aquest cap de setmana ens enfrontem a un equip molt proper, l’Escola Barrachina de Sitges, on l’entrenador es un vell conegut d’aquesta casa. Ens plantem davant d’un equip mixt on les noies eren molt altes, però els nois baixets i molt ràpids. Un partit estrany ja que tant ells com nosaltres jugàvem un handbol amb molta feblesa en defensa, sobretot en el nostre cas. Es una de les feines pendents que ens haurem d’emportar per l’estiu, defensem sense mirar la pilota i això fa que no veiem les passades llargues i siguin contraatacs clars de gol.

Tret de l’ultima part la resta van estar molt igualats amb pocs gols de diferencia un o dos en casi tots els períodes. Les noies estan protagonitzant últimament uns partits amb molt de nivell i estan plantant cara a la resta d’equips amb els que ens trobem. Es igual l’altura, la força, el sexe, etc, elles intentant millorar en tot moment i portar-se alguna cosa positiva de tots ells. Ha sigut un partit molt emocionant a gaudir per a tots els familiars que han pogut venir, no sabien quin eren els marcadors, però això no era l’important, al acabar i veure que dues d’elles les havien guanyat les ha pujat molt la moral.  
Els parcials han estat els següents: 7-9,10-9,11-10,5-15, per poc un dels dos equips no es va poder emportar la victòria, tant un com l’altre van fer mèrits. Aquest cap de setmana l’últim partit de la temporada d’aquesta lligueta, a les 11h contra el Gavà al seu camp.
Però el cap de setmana no va acabar aquí, ja que tant dissabte com diumenge ha estat un regal per l’handbol femení, però sobretot per els nostres equips ja que es disputava el top 4 de categoria cadet, a casa nostre i on les nostres companyes del club estaven disposades a menjar-se a qualsevol equip que es poses per davant. A la mitja part del de la final, algunes noies i altres jugadores benjamins de la SEA van disputar un amistós, passant-lo genial, però sobretot van gaudir d’una final on les noies del Ribes van deixar el nivell molt alt. FELICITATS NOIES!!!!!
Bona setmana
Sonia Nuez

Entrenadora Benjamí Femení