dimecres, 9 d’abril del 2014

LA SEA ELS COSTERETS VA CELEBRAR LA IV TROBADA D’HÁNDBOL AMB ÈXIT.


El diumenge 6 d'abril es va celebrar la IV Trobada d’handbol de la SEA Els Costerets a Sant Pere de Ribes.
Enguany l’handbolicat és va disputar entre les 4 pistes del pavelló i les tres pistes de l’escola Els Costeretes, en un dia amb un sol radiant que va fer disfrutar molt a tots i totes.


La trobada / torneig va tenir la participació de 46 equips procedents de diferents indrets de Catalunya amb un total d’uns 500 nens i nenes aproximadament i uns mil acompanyants, que va fer reunir a mes de 1400 persones per disfrutar del mini handbol. La SEA Els Costerets està especialment agraïda amb tots els jugadors que van participar i els familiars que els van acompanyar.

Les entitats participants van ser: St Joan Despi, Polinyà,. BM Granollers, Escola Gavanenca d’Handbol, Ampa Safa Gava, CEIP Esteve Barrachina, CH Vilanova, CH Igualada, Castelldefels, CH Martorell, ECH LA LLAgosta i la SEA Els Costerets.
El pavelló de Ribes i el CEIP Els Costerets es va omplir durant tota la jornada. Les graderies, plenes a vesar i contagiades per la il·lusió dels jugadors van animar als seus equips amb entusiasme.
Tots els equips van fer un treball fantàstic i vam poder veure moltes jugades Interessants.



Aquest any es feia trobada en la categoria Prebenjami i torneig en les categories aleví i benjamí tant femení com masculí.
En categoria benjamí femení l’equip guanyador va ser el St Joan Despi, en categoria benjamí masculí va ser l’equip Benjami A de la Sea Els Costerets. 


En la categoria aleví femení l’equip guanyador va ser ECH la Llagosta i en masculí el CH Martorell
El lliurament dels trofeus als equips va estar a càrrec del regidor d’esports de l’Ajuntament de Sant Pere Ribes el Sr. Marcos Gordaliza
Hem de felicitar a tots els equips que, guanyessin o perdessin, es van prendre la jornada amb molta esportivitat.
Durant tot l'esdeveniment va haver-hi servei de bar i venda de pilotes d’handbol i samarretes de la Sea Els Costerets, a més d’un sorteig de dues samarretes i una pilota signades pels jugadors del barça.
Com és tradició es van vendre pastissos cassolans per recaptar diners i destinar-ho a la Unitat Oncològica de Sant Joan de Deu. Agrair a les famílies que van aportar pastissos per aquesta bona causa.

Aquets anys vam poder gaudir de la presencia del capità del FC Barcelona D’handbol Victor Tomas, que va estar més d’una hora i mitja signant autògrafs i fent-se fotografies amb tots els nens i nenes presents al IV Handbolicat de la Sea Els Costerets. Agrair la seva presencia i paciència, ja que en cap moment va deixar de somriure i atendre als seus fans.


Finalment, agrair a tota l'organització de la Sea Costerets, als seus jugadors i famílies, i als jugadors i jugadores de l’Handbol Ribes, que han col·laborat perquè aquest dia fos inoblidable.
.