dimarts, 29 d’abril del 2014

EL BENJAMÍ FEMENÍ ENCARRILA AMB BONA DINÀMICA AQUEST FI DE TEMPORADA

Les noies del Benjamí ens traslladem fins a Castelldefels per jugar amb un equip mixta nou d’aquesta segona volta. Venim d’una setmana estranya ja que nomes hem tingut un entrenament desprès de les vacances, mes les colònies als últims dies. Les noies s’han aixecat molt aviat però ni les baixes ni el cansament han fet que no juguessin el partit que ens esperàvem, treien un empat molt merescut.
Camp molt petit on les porteries ja eren baixetes, no tenien la barra de dalt i això sobtava una mica a les jugadores, es van tindre que adaptar a llançar sempre a baix, per controlar la posició del porter i la dinàmica per fer el gol. Vam començar el partit adormies, les noies poc a poc es van posar en ambient però quan van aixecar el cap ja era massa tard i un dels nens de l’equip contrari ja ens havia fet cinc gols, un jugador que ens va costar molt d’aturar. El partit amb l’equip contrari tenia com a dos visions, parcials on jugava tota la artilleria masculina i on nosaltres poc a poc fèiem gols i maquillàvem el marcador, però també parcials on ens veiem molt superiors tant a la pista com al marcador.  

Les noies estan agafant una bona dinàmica, poc a poc s’estan posant les piles, jugant molt be sobretot en partits complicats, millorant la seva feblesa de la defensa i acabant els atacs amb  bones accions o gols. En el moment que ens van dir que ens posaven amb un grup mixta, va aturar una mica les nostres possibilitats a fer un gran final de temporada, però aquestes noies ens estan demostrant que estàvem molt equivocats, que encara que tenim característiques diferents, els hi podem jugar de tu a tu.
Els parcials han estat els següents: 10-5,1-7,10-3,1-11, com he comentat abans, son 4 parcials molt diferents. Els dos nostres guanyats amb molta comoditat i bon joc, però els perduts amb diferencia de gols, encara que varem intentar maquillar el marcador en tot moment. El pròxim cap de setmana juguem a casa a les 9h contra el Gavà “B”, així que us esperem, encara que s’hagi de matinar una miqueta.
Bona setmana
Sonia Nuez
Entrenadora Benjamí Femení