dilluns, 7 d’abril del 2014

05-04-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

EL BENJAMÍ FEMENÍ TREU UN EXCEL·LENT AQUEST CAP DE SETMANA AMB MOLT D’HANDBOL
Desprès d’un cap de setmana molt intens d’handbol, l’equip benjamí femení de la SEA surt molt reforçat, havent jugat un molt bon partit contra el Sant Miquel “B” equip totalment masculí, al que li vam empatar una part i guanyat un altre però sobretot amb un gran diumenge on ens hem trobat amb algun equip nou que hem posat contra les cordes.




La primera sensació al veure que era un equip totalment masculí va ser de por, mes jugant en la pista annexa, on les dimensions son mes de les que ens pertoquen. Però aquest gran benjamí no va voler llançar la tovallola i plantar-li cara encara que sigues en algun moment del partit. Era el segon o tercer partit contra ells i s’havíem que tipus d’handbol ens esperava, amb un parell de nois molt ràpids en contraatac i amb passades molt llargues a les que nosaltres no podíem arribar. Això feia que poséssim els cinc sentits en el nostre punt feble, la defensa, de la qual vam sortir molt orgulloses ja que fins el tercer parcial no feien cap contraatac.
Els parcials van ser els següents: 6-11, 8-8, 4-10, 7-6. A primera vista hi ha una diferencia de gols en algun parcial que fa mal la vista, però ens quedem amb la idea de que si haguéssim fet un gol mes en una part, podíem haver empatat el partit i això ens demostra que quan es vol i s’intenta es pot, al pròxim ho farem millor!!.
Però el cap de setmana acaba amb una jornada d’handbolicat a gran escala, on ens hem trobat amb un parell d’equips no coneguts, com el Polinyà i el Igualada però també amb grans companyes de lligueta com les de Sant Joan Despí i Gavà. Ha estat un gran dia per l’handbol del Garraf, així que agrair a totes aquelles persones, voluntaris i famílies que ho han fet possible, amb aquest èxit segur que l’any vinent en serem mes!
Bona setmana
Sonia Nuez

Entrenadora Benjamí Femení