dissabte, 5 d’abril de 2014

IV TROBADA HANDBOLICAT ORGANITZAT PER LA SEA ELS COSTERETS A SANT PERE DE RIBES

LA SEA ELS COSTERETS CELEBRARÀ LA 
IV TROBADA D’HANDBOL A SANT PERE DE RIBES.100 JUGADORS HAN PREVIST REBRE A MÉS DE 30 EQUIPS DE CLUBS I ESCOLES D’HANDBOL DE TOTA CATALUNYA.

El Diumenge 6 d'Abril la SEA COSTERETS celebrarà la IV Trobada d’handbol que es disputarà en la localitat de Sant Pere de Ribes.
Més de 100 jugadors de la SEA COSTERETS han previst rebre a més de 30 equips de clubs i escoles d’handbol de tota Catalunya per disputar diversos partits amb les seves corresponents categories: Pre-benjamí, Benjamí Femení, Benjamí Masculí (mixt), Aleví Femení i Aleví Masculí.

D'aquestes categories els Pre-benjamins faran format  Trobada”. La Categoria Benjamí Femení,  Benjamí masculí (mixt), Aleví  masculí i femení faran format “Torneig”.

Durant tot el matí es disposaran 7 pistes, 4 d'elles cobertes, repartides entre el Pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes i l'Escola Els Costerets annexada al Pavelló.

Els alevins, tant masculins com femenins, de 6è curs serà el darrer any que participin en aquesta Trobada. Al seu torn alguns dels Pre-benjamins, encara que no tots, s'estrenen en aquest tipus d'esdeveniments.
Com és habitual La SEA COSTERETS obsequiarà amb medalles a tots els participants i lliurarà el trofeu DRAGONET a l’equip guanyador de cada categoria que participen en format Torneig. El trofeu és la representació del drac de l'escut de la SEA, realitzat en paper matxé i pintat en daurat.

L'organització de la SEA COSTERETS al complet, està enllestint tots els detalls per tal que aquesta Trobada, igual que les anteriors, tingui un gran èxit i tots els assistents gaudeixin d'una inoblidable jornada handbolera.

Es vendran pastissos, xamarretes i  pilotes d’handbol de la categoria: Pre-benjamí, Benjamí i Aleví.
ELS BENEFICIS ANIRAN DESTINATS A L’UNITAT ONCOLÒGICA DE SANT JOAN DE DÉU.
El servei de bar del pavelló estarà al servei  de tots els assistents.

Tu també pots assistir. T’esperem en: PAVELLÓ MUNICIPAL DE RIBES, Carrer Cristòfol Mestres, s/n.