dimarts, 18 de març del 2014

15-03-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

EL BENJAMÍ FEMENÍ COMENÇA LA SEGONA VOLTA AMB UNA VICTÒRIA
Les noies del benjamí matinen aquest dissabte per traslladar-se fins a Sant Feliu de Llobregat per jugar contra l’equip del Sant Llorenç “B”. Primer partit de la segona volta, moltes ganes de millorar els resultats obtinguts en aquesta primera lligueta i així ha estat, les noies aconsegueixen una victòria molt merescuda, amb el millor partit que han fet aquesta temporada, molt emocionant per part dels dos equips i dues maneres diferents de jugar.

En el primer parcial les noies observen el joc de l’equip contrari, molt a la falta i aturades de joc, caçant a qualsevol jugadora que tingues la pilota, un tipus de joc amb el que no ens havíem afrontat i on les noies van tenir que reaccionar per treure el partit endavant amb un altre tipus d’handbol. Un joc molt travat on les noies van patir alguna agafada fora de joc o de temps, però poc a poc vam saber solucionar aquest problema, amb sortides ràpides de pilota i fintes. Amb el transcurs del partit aquest nivell de faltes va anar a menys i les jugades començaven a ser mes llargues i el partit va agafar la emoció que mereixia.
Les noies sortien cada parcial amb intensitat, molt centrades en el nostre punt feble: la defensa, que va donar un gir important o almenys així es va veure, es van aturar tots els atacs que realitzaven, destacar també totes les recuperacions de pilotes que van fer les benjamines, molt atentes en tot moment a la posició de la pilota. Jugades amb cap, on cadascuna de les noies va treure un aspecte positiu.
Els parcials han estat els següents: 6-6, 8-9, 5-7, 6-6, dos d’empatats i dos guanyats per la mínima. El partit en tot moment va tenir una tensió de dos gols per sobre o per sota. Només cal anomenar el gran esforç que ha fet aquest equip, felicitar-les per tot el treball realitzat però sobretot amb moltes ganes de continuar en aquesta línia. La setmana vinent tenim partit contra el Sant Joan Despí “A” equip femení, a les 9h a la pista annexa.
Bona setmana!!
Sonia Nuez
Entrenadora Benjamí Femení