dilluns, 10 de març del 2014

08-03-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ


BON PARTIT DEL BENJAMÍ FEMENÍ A CASA
Desprès d’uns últims caps de setmana molt complicats amb partits travats i unes vibracions molt dolentes, les noies han jugat un partit molt disputat amb un equip masculí, el Sant Joan Despí “B”. Aquest partit es preveia amb moltes ganes de fer-ho bé, necessitàvem jugar a la nostra manera, joc amb moltes passades i confiant en les coses que  sabem fer.
Hem jugat les tres primeres parts amb molt de criteri, amb alguna errada defensiva però amb molta força en atac, jugant de tu a tu als nens de l’equip contrari.


Penso que el benjamí estava i es sentia còmode a la pista, no era un equip que fes moltes jugades en contraatac i alguna que va haver, es va aturar sense problemes. En atac arribàvem a la porteria contraria però en l’últim moment erràvem el llançament o hi havia parada del porter. Els atacs van arribar amb molta freqüència, la diferencia amb ells es que tiraven al lloc adequat i amb molta força. L’últim parcial va ser un mon apart, molts canvis i això va fer també que ens distraguéssim amb molta facilitat.
El tercer període va ser el millor, una part molt disputada en la que estàvem per davant del marcador en tot moment fins a tres gols de diferencia, però errades molt poc freqüents van fer que l’equip contrari ens pogués empatar amb massa facilitat. També cal destacar l’acció d’un dels jugadors de l’equip contrari que al llançar a porteria i donar-li a la nostra portera a la cara, va anar corrents a demanar disculpes i per això li van treure una targeta verda.
Els parcials han sigut els següents, 3-9, 4-11, 10-10, 1-14. Un cop acabada la primera volta, toca fer la reflexió, esta clar que barrejar els dos sexes en el nostre cas no ens ha ajudat en cap moment, però si que esta fent que les noies aprenguin en un terreny desconegut i vegin un altre tipus d’handbol. Només resta donar tot el que ens queda per millorar els resultats obtinguts i acabar la temporada amb un somriure a la cara i ganes de continuar millorant. La setmana vinent marxem a Sant Feliu per jugar contra el Sant Llorenç.
El dissabte d’handbol per això va acabar amb una excursió al Palau on totes les noies van gaudir moltíssim i encara que moltes no entenguessin jugades del partit o coses que passaven en ell, s’ho van passar genial esperant els jugadors, amb les seves llibretes pels autògrafs i per veure’ls de a prop. Una sortida que s’haurà de repetir segur.
Bona setmana!!
Sonia Nuez
Entrenadora Benjamí Femení