dimarts, 11 de febrer del 2014

08-02-2014: PRIMER PARTIT A LA PISTA DE LA SEA ELS COSTERETS PER L'EQUIP BENJAMÍ FEMENÍ

Aquest cap de setmana hem jugat contra l’Esteve Barrachina, col·legi de Sitges. Un equip mixta amb molt nivell. El partit es va disputar a la pista gran de Costerets, ja que el pavelló estava ocupat per un festival de patinatge, un pista molt gran per un grup benjamí. Sort que l’equip femení estava preparat amb molts canvis, per que les noies poguessin descansar i treure el millor d’elles en cada moment.



Respecte al match anterior la defensa ha millorat una miqueta, malgrat que ens enfrontàvem a un equip amb nois molt ràpids, però que les nenes van aturar en diverses ocasions.
En el primer parcial feia molt de fred, la pluja començava a fer presencia amb quatre gotes, les noies van fer una bona tasca en defensa ja que només ens van anotar dos gols, però nosaltres tampoc vàrem estar molt encertades en atac. Un empat a dos gols que ens deixava un gust amarg. Tal com transcorria el partit i el sol anava sortint, el benjamí aconseguia superar-se, bones jugades amb moltes passades, aturar en defensa els seus jugadors rapidíssims, un dels errors van ser les primeres passades, la sortida de la pilota del porter i del nostre camp, pilotes que regalàvem molt a prop de l’àrea i que ells ens anotaven sense problema.
Una de les altres coses que es pot destacar del partit, va ser una acció d’una jugadora de la SEA Costerets, aquesta va veure una targeta verda per una bona actitud a la pista, quan aquesta havia recuperat la pilota, al córrer al contraatac el defensor va ensopegar amb el seu peu. L’atacant va aturar el bot, va ajudar al jugador contrari, i li va preguntar per el seu estat. La resposta de l’àrbitre al acabar l’atac va treure la targeta i va explicar a tots (jugadors i públic), de que es tractava aquesta norma. Com a entrenadora, educadora i com a persona m’encanta que es premiï aquest tipus d’accions, penso que encara que l’handbol es un esport de contacte, sempre s’ha de premiar a les bones accions i sé que en aquest equips en tenim moltes.
Els parcials van ser els següents, 2-2, 5-8, 6-2, 7-12, amb una part empatada i l’altre guanyada, penso que es un resultat adient al partit que es va veure, parcials molt ajustats amb possibilitats en tot moment. La setmana vinent ens toca matinar una mica, ja que juguem a les 9h a Sant Joan Despí, equip femení que ens tornem a trobar.
Bona setmana
Sonia Nuez

Entrenadora Benjamí Femení