dilluns, 20 de gener del 2014

18-01-2014: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ vs CORNELLÀ

GRUP COMPLICAT PERÒ AMB MOLTES GANES.

El Benjamí Femení de la SEA, viatja fins a Cornellà per enfrontar-se al Sant Miquel “B”, un altre equip format per jugadors masculins. Per les noies era un partit molt complicat per aconseguir la victòria, ja que jugaven molt amb contraatacs i passades llargues. Per elles es molt més difícil, parar aquest tipus de joc, a més de jugar a pista contraria i amb dimensions molt mes grans que les nostres.



El partit ha començat una mica igualat amb bones jugades per part dels dos equips. Hem plantat cara durant tot el partit però sobretot en el primer i últim parcial. Aturàvem alguna jugada en contraatac i teníem bones accions en atac, però una vegada mes, ells anaven a mes i nosaltres encara que ho intentàvem no hi havia manera d’aturar totes les jugades. Les noies feien atacs llargs, amb bones passades i grans moviments, però a la parada del porter o al llançament errat, un dels seus ja estava a la pista contraria per fer-nos un gol i així constantment.
Penso que l’equip ha estat en un nivell molt gran, les noies ho han intentat, han tret l’orgull de córrer a intentar defensar encara que sabien que no arribaven al jugador. Les porteres no han baixat el cap, amb poques parades però les millors del partit i al finalitzar, penso que tota la gent que hi havia a la grada de públic, han comentat quin equip mes “guerillero” el d’aquestes noies.
Els parcials han sigut els següents, 7-2, 10-4, 12-1, 6-1 amb pocs gols de les nostres jugadores. Això no hem preocupa, se que aquest equip esta aprenent moltíssim de jugar en una categoria tant complicada i intentarem superar els diferents obstacles que ens estan posant, encara que moltes vegades sinó te’n vas amb un resultat positiu costa molt i baixa la moral. Poc a poc els fruits aniran sortint i es podran veure. El pròxim cap de setmana no hi ha partit ja que es Festa Major. Ens tornem a veure aviat.
Bona setmana i Bona Festa Major!!!!