diumenge, 19 de gener del 2014

18-01-2014: CRÒNICA ALEVÍ MASCULÍ B

AVUI ELS NOSTRES ALEVINS B HAN DONAT PER COMENÇADA LA FESTA MAJOR!

El partit els enfrontava a l'Escola d'Handbol Sant Llorenç que ha tingut que patir una jornada en que els Costerets han estat esplèndits.
El matx començava al pavellò a les 9:00 hores i tots ben uniformats han disputat una primera part fantàstica. El treball d'equip, la defensa i un atac implacable han despertat la graderia que per culpa de l'hora i el fred estava una mica dormida.

També han arrencat un somriure a l'entrenador i al delegat quan a la segona part no han afluixat el ritme i, igual que a la primera han superat als rivals en marcador i joc.
A la tercera part també s'han imposat, tot i perdre un dels jugadors per lessió i veure's obligats a jugar amb els efectius justos i sense possibilitat de realitzar canvis. La darrera l'han perdut per només un gol..