dilluns, 16 de desembre del 2013

15-12-2013: VIII TROBADA HANDBOLICAT A LA CIUTAT D'IGUALADA


Aquest diumenge dia 15 de desembre al matí el Club Handbol Igualada organitza la VIII Trobada Handbolicat Ciutat d'Igualada amb el motiu de la nova edició de la Marató de TV3
L'objectiu d'aquesta trobada és recollir donacions per a la lluita contra les malalties neurodegeneratives .

Els equips que van participar ho van fer en les categories de Pre-benjamí, Benjamí i Aleví . La SEA Els Costerets va ser representada pels equips Benjamí A i Aleví B.


A més de l’handbol es va poder gaudir d'una bona xocolatada, vols en globus,  zona lúdica, entrepans, etc.

A les 10h del matí començaven els primers partits de la trobada en les 8 pistes que havien preparat per a aquest propòsit.
Els Alevins B de la Sea Els Costerets situats a la pista 6 disputaven el seu primer partit contra Handbol Tarragona "B". Els dos equips van lluitar la mitja hora de partit per fer-se amb el marcador, però l'atac contundent dels nostres Alevins no va donar un respir als tarragonins. Així que el resultat del partit va ser més que avantatjós per la Sea Els Costerets.

Seguidament es va disputar a les 10:30 el segon partit de la jornada contra Handbol Martorell . En aquesta ocasió i per primera vegada el partit es va disputar en pista gran. Els jugadors motivats davant d'aquesta nova experiencia van activar tots els seus sentits. Van estar alertes durant tot el partit i van resoldre situacions tant en atac com en defensa de forma efectiva. A les grades es va celebrar el resultat a favor de la Sea Els Costerets , però sobretot, el joc en equip que a poc a poc predomina davant les jugades individuals i deixa albirar un futur amb moltes alegries.

L'últim partit, i després d'un descans d'una hora, començava a les 12h. En aquesta ocasió l'equip rival Joan Maragall que doblava en grandària a l'equip de la Sea Els Costerets, fet que no va impedir als nostres jugadors trobar el buit dins d'una pista amb petites dimensions per arribar amb efectivitat a la porteria.

Tècnicament segur que queda molta feina però els tres partits s'han guanyat gràcies a l'esperit guanyador d'aquests nois.

MOLTES FELICITATS A TOTS: 

ARNAU - JOAQUIN - MARIO - PAU - PAU C. - PAU G. - SIMON - TESFAYE - UNAI - ALEXIS ( Entrenador ) - PEP ( Delegat )


Gràcies a les famílies que acompanyen els jugadors i sempre passem bones estones .