dilluns, 25 de novembre del 2013

23-11-2013: CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ

GRAN PARTIT DEL BENJAMÍ FEMENÍ.

Bon partit de les noies del Benjamí Femení  aquest dissabte a Sant Joan Despí contra el primer equip. Sabien de la importància d’aquest partit i amb quines ganes l’havíem de gestionar., Molt concentrades amb un joc clar i directe a porteria. Tot esforç rep la seva recompensa algun dia i nosaltres  vam rebre la nostra. Amb una part empatada i una altre perduda, però amb dos grans parts guanyades amb molt de treball.
Un dels millors partits de la temporada, on vam tenir l’encert de cara a porteria que ens havia faltat aquestes ultimes setmanes. Les porteres cada vegada fan mes i millors aturades davant de l’equip contrari. Una de les parts no va correspondre al bon joc de l’equip, ja que les noies ho van intentar però cap pilota va voler entrar a la porteria, també s’ha de donar el mèrit que es mereix, a la portera de l’equip contrari que va fer una gran part amb aturades molt bones.
Els parcials van ser el següents, 8-8, 7-0, 8-10, 1-3. Es van començar a veure jugades passant la pilota entre elles, i ajudes en defensa. Molt contenta amb el partit, la grada comença a veure un handbol diferent i amb ganes de seguir treballant i donar tot el que té l’equip. Quan s’ho proposen poden guanyar a qualsevol equip com ho han demostrat.  
El cap de setmana va acabar amb la presentació de tots els equips d’handbol de Ribes, on es va poder veure una gran marea vermella de nens i joves jugadors d’handbol. No podíem acabar millor!!!

Bona setmana
Sonia Nuez

Entrenadora Benjamí Femení