dilluns, 11 de novembre del 2013

09-11-13: PRIMER PARTIT DE LA LLIGA PEL BENJAMÍ FEMENÍ

Les noies Benjamines de la SEA Costerets afrontaven el primer partit de lliga fora de casa, contra el Sant Joan Despí “B”, equip que ens havíem trobat al torneig d’obertura. Amb nova normativa però amb ganes de començar una nova etapa en equip.
El partit va estar força be, van jugar amb moltes ganes i il·lusió, lluitant per cada pilota i fent molt bones jugades en equip. El partit començà amb les noies una mica adormides, però amb el pas dels minuts, elles es van posar el seu lloc. El resultat va ser positiu amb tres parts guanyades i una empatada.
Bon joc i demostració que tenen una tècnica i ambició que falta polir, però treballant i amb la bona cohesió que té el Grup, es podran fer moltes coses positives. No paren de lluitar per cada pilota, els atacs estan força be, falta jugar una mica més en Grup i finalitzar amb gol les moltes ocasions que tenim. També s’ha de treballar una mica més la defensa, que es un dels nostres punts febles. Bona actuació de totes les porteres, amb gran encert de parades i bona continuació de la pilota.
Els parcials van ser el següents: 2-4, 4-5, 5-5, 1-4. Pocs gols, però bones sensacions i ganes de treballar i seguint sumant victòries. La setmana vinent jugarem a casa a les 9h contra el Sant Boi, equip que segur que no ens posarà les coses gens fàcils i que haurem de lluitar de valent.

Bona setmana!!