dilluns, 13 de maig del 2013

CRÒNICA DIUMENGE 12 MAIG XI TROBADA HANDBOLICAT SANT JOAN DESPÍ


NOVA VICTÒRIA DELS BENJAMINS DE  LA SEA ELS COSTERETS A LA XI TROBADA MINI-HANDBOL EN SANT JOAN DESPI



Aquest diumenge, 12 de maig s’ha celebrat l’onzena trobada de mini handbol a Sant Joan Despí en la que han participat 48 equips en las categories de pre-benjamí, benjamí i aleví. 
A les 9 del matí els nostres benjamins emprenien camí cap a la ciutat del Baix Llobregat carregats d’il·lusió i ganes d’aconseguir la darrera copa de la temporada.



El primer rival que s’han trobat ha estat l’equip local “Sant Joan Despí B”, coneguts nostres donat que compartim grup a la lliga. A les 10:10 començava el partit que han guanyar amb autoritat, imposant-se en totes les parts.

Desprès de reposar forces amb uns sucs de taronja que ha preparat l’organització i una bona dosi de provisions que les famílies acostumen a portar, a les 11:30 comença el segon partit. En aquesta ocasió s’enfronten al “Ramón i Cajal”, aquest matx sembla que costarà una mica més, però la regularitat i la tècnica dels nostres ha estat superior i nomes han cedit una part, resultant guanyadors a les altres dues. 

A les 12:50 canvi de pavelló, uns minuts de relax per als jugadors gaudint d’uns inflables que l’organització ha preparat i a continuar amb els partits. El tercer equip al que ens enfrontem és el de Santpedor. Pot ser el més còmode per als nostres benjamins i el que ens ha fet gaudir més d’un bonic joc d’equip amb pases de qualitat i jugades preparades.

Amb la tercera victòria, els nostres compten amb 16 dels 18 punts en joc (la puntuació era: part guanyada 3, part empatada 2 i part perduda 1) i es classifiquen amb escreixos per la final.
Com que encara tenim algunes hores abans de la final, hem gaudit d’un agradable dinar en família i d’una bona estona de jocs i descans.

Amb els caps plens de sorra de tant jugar al parc, a les 17:10h estaven disposats per afrontar la final. El rival, l’equip de “Sant Joan Despí A” que va quedar primer del seu grup.

Els locals no estaven disposats a posar-ho fàcil, però gràcies al atac contundent de la Sea Costerets i a la gran compenetració de l’equip, realitzant un bon joc també en defensa, els nostres van aconseguir proclamar-se campions després de guanyar les dues primeres parts amb autoritat.

Un premi afegit ha estat rebre la copa de mans del jugador del Barça Intersport, Victor Tomás, que també els ha signat fotos i samarretes.


Quina manera d’acabar la temporada!!! Els benjamins han fet una temporada per emmarcar, van començar guanyant els amistosos de principi de temporada, han quedat segons en la lliga, subcampions en la III Trobada d’Hanbolicat de la Sea Costerets, i campions en les trobades de Sta. Mª de Palautordera i Sant Joan Despí.


Moltes felicitats a l’equip, a l’entrenador Quique, i al Pep que sempre estan disposats per donar tot el suport necessari als jugadors.