dilluns, 27 de maig del 2013

CRÒNICA DISSABTE 25 MAIG BENJAMI FEMENÍ


PARTIT ENTRE ELS DOS EQUIPS BENJAMINS FEMENINS DE LA SEA COSTERETS.

Les noies Benjamines de la SEA Costerets afrontaven avui un dels últims partits d’aquesta segona lligueta, amb moltes ganes de jugar entre elles. Han fet un partit molt bonic i disputat amb bons gols i molta lluita sana a la pista, la barreja dels dos equips ha fet que les diferents noies poguessin jugar amb altres companyes que no juguen normalment i que tinguessin un repte afegit a la pista, la dificultat d’entendres en un partit amb altres jugadores amb les quals no has pogut entrenar mai.

S’ha vist un gran partit on han lluitat de valent, no s’ha donat cap pilota per perduda i han fet un gran paper, hi hagut molt bones jugades en atac amb transicions llargues de passades, bones intervencions de les porteres però sobretot el que hi hagut han sigut moltes ganes de jugar i passar-s’ho be, on el marcador no era l’important, no era un mirall on el partit es veia reflectit sinó el fet de passar una bona estona amb les companyes fent allò que a totes tant els agrada, jugar a l’handbol.

Estem a la recta final d’aquest curs i temporada. Dissabte vinent jugarem el últim partit de  lliga contra el Sant Joan Despí a casa a les 9h del mati, un partit que tindrà un alt nivell de joc i on segur que es veure un gran partit, us hi esperem!

Bona setmana