divendres, 3 de maig del 2013

CRÒNICA TROBADA A SANT PERE DE RIBES 28 D'ABRIL



LA SEA ELS COSTERETS CELEBRA LA III TROBADA D’HANDBOL AMB ÈXIT.
Al pavelló no hi cabia una agulla!




El diumenge 28 d'abril es va cel·lebrar la III Trobada d’handbol de la SEA Els Costerets a Sant Pere de Ribes.

Com la pluja no estava disposada a donar una treva, l'organització va decidir fer un canvi en el quadrant reduint els temps d'alguns partits i allargant la jornada fins a les 17h. Es van utilitzar 4 pistes de les 7 que s'havien previst. Malgrat els canvis d'últim moment, els partits es van disputar puntualment.

La SEA Els Costerets està especialment agraïda amb tots els jugadors que van participar i els familiars que els van acompanyar. Ni la pluja ni el fred els va aturar per gaudir d'una jornada d’handbol a Sant Pere de Ribes. En total ens van visitar 40 equips.

Les entitats participants: CH Sant Quirze, BM La Roca, CH Cerdanyola, H. Sant Joan Despí, H. Esplugues, CEIP Esteve Barrachina, CH Sant Andreu de la Barca, CEACA Tàrrega, I. Nova Cervelló, HC Sant Boi, I. María Ossó, EHDB Gavà, Escola Lluís Vinyas, Sea Els Costerets.

El pavelló de Ribes es va omplir durant tota la jornada. Les graderies, plenes a vessar i contagiades per la il·lusió dels jugadors van animar els seus equips amb entusiasme.
Tots els equips van fer un treball fantàstic i vam poder veure moltes jugades interessants, però sens dubte cal destacar la participació dels equips del BM La Roca, que van ser els guanyadors en les tres categories que participaven en format competició: Benjamins masculins, Alevins masculins i Alevins femenins. El proper any esperem tornar a comptar amb ells.

El lliurament dels trofeus als equips va estar a càrrec de la Sra. Paqui Carrasquilla, regidora d'educació de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Hem de felicitar a tots els equips que, guanyessin o perdessin, es van prendre la jornada amb molta esportivitat.

Durant tot l'esdeveniment va haver-hi servei de bar i venda de pilotes d’handbol.
Moltes gràcies a les famílies que van aportar pastissos per recaptar diners i destinar-ho a la Unitat Oncològica de Sant Joan de Deu.

Finalment, agrair a tota l'organització de la SEA Costerets, als seus jugadors i famílies, i als jugadors i jugadores de l’Handbol Ribes, que han col·laborat perquè aquest dia fos inoblidable.

El proper any més i millor.



FOTOS: PRE-BENJAMINS - BENJAMINS - ALEVINS 

Reportatge Canal Blau Esports

En el reportatge s'ha produït un error per causes alienes a la SEA. No s'informa adequadament sobre qui organitza l'esdeveniment, és a dir, la SEA Els Costerets en comptes d’HANDBOL RIBES.