dilluns, 15 d’abril del 2013

CRÒNICA DISSABTE 13 D'ABRIL - BENJAMÍ FEMENÍ vs SANT BOI

Últim partit del Benjamí Femení de la primera volta.

Aquest cap de setmana les noies del Benjamí Femení “A”, han jugat el últim partit de la primera volta de la segona lligueta, un partit que sabíem que seria complicat, però que s’havia de jugar i demostrar a la pista quin anava a ser el marcador final. Un partit molt emocionant on l’equip de la SEA, ha fet un gran esforç i a lluitat molt en dos dels parcials.

El primer parcial ha estat molt bo, teníem un marcador a favor a falta de pocs minuts per al final, però dos gols desafortunats ha fet que perdéssim d’un, havíem lluitat molt i això ha fet que les noies desprès sortissin amb el cap abaixat i sense ganes de guanyar, però un bon joc al tercer parcial ha tornat alegrar a les noies i confiar que podríem guanyar al mínim una part, i així ha sigut una molt merescuda victòria en l’últim parcial, on les noies han començat amb un parcial de 4-0, que a les altres els hi ha sigut impossible remuntar.

Els parcials han estat els següents: 7-8, 3-12, 5-8, 7-5 fent 22 gols i 34 en contra, es pot observar el bon joc de la primera part, i com desprès d’un segon molt dolent les noies han remuntat el joc i la victòria d’un parcial a un equip que no havíem aconseguit mai guanyar-li cap. La setmana que ve, juguem contra el Cornella a casa.