diumenge, 17 de març del 2013

TROBADA GRANOLLERS BENJAMÍ MASCULÍ A

Avui hem viscut una jornada agredolça a la trobada de Granollers. Els nostres benjamins han disputat una lligueta classificatòria legendària.
Les condicions meteorològiques han obligat a variar una mica els horaris previstos i la metodologia del joc, per tal que tots els partits es juguèssin en pista coberta.
Han començat enfontant-se a l'equip de La Roca 2 i s'han impossat a les dues parts, ha estat un bon inici que preludiava una nova jornada memorable.
El segon equip amb qui han jugat ha estat el Ramon i Cajal de Terrassa. Hem assistit a un partit molt vistòs, on els nostres jugadors han fet una molt bona feina tant a l'atac com en defensa. Han aconseguit guanyar les dues parts.
El tercer i darrer equip de la lligueta classificatòria, el Santpedor, també ha patit les ànsies de victòria dels nostres campions i no han pogut frenar-los. Tant a la primera part com a la segona Els Costerets han avantajat els rivals amb un joc àgil, una gran defensa i molt bona precissió en els llançaments i passes.
El partit de quarts de final ens ha enfrontat amb un rival desconegut fins ara, La Llagosta. Tot el coratge dels nostres nois s'ha estavellat contra un equip dur i contundent que els ha vençut primer moralment, amb un tò agressiu que no els ha permés desenvolupar el seu joc, i després al marcador. A la primera part han perdut per 11 gols a 12 i a la segona per 6 a 8.