dimecres, 6 de febrer de 2013

III TROBADA HANDBOLICAT A SANT PERE DE RIBES

DIUMENGE 28 D'ABRIL


En ànims de seguir promocionant i dinamitzant el nostre esport, ens plau convidar-vos a la III TROBADA HANDBOLICAT que es disputarà a la localitat de Sant Pere de Ribes, organitzada per la SEA Els Costerets.

La temporada passada vam poder gaudir d'un matí intensíssim d'handbol, amb la participació d'una 50 d'equips, que van fer possible que la jornada es convertís en tot un èxit, gràcies a la vostra participació.

La trobada es portarà a terme al pavelló municipal de la Vila el proper diumenge 28 d'abril durant el matí. Es disposaran d'un total de 7 pistes, 4 d'elles cobertes. Les categories i format que engloba són les següents:

-       TROBADA Pre-benjamí- poden ser femenins, masculins o mixtos
-       TROBADA Benjamí femení
-       TORNEIG Benjamí Masculí (o mixt) (*novetat d'aquesta temporada)
-       TORNEIG Aleví Femení
-       TORNEIG Aleví Masculí

Les inscripcions són lliures però limitades. Aquest any acotarem més el volum de participants, de cara a optimitzar l'ús de les instal·lacions. L'organització es reserva el dret de tancar inscripcions, per riguros ordre d'arribada de les mateixes.

Als equips inscrits els enviarem la setmana abans de la trobada, la normativa de la mateixa, així com els quadrants i horaris de partits.

Hi haurà servei de bar per tots/es els assistents i trofeus i obsequis per tots els equips participants.
S'HA D'EMPLENAR UN FULL D'INSCRIPCIÓ PER CADA EQUIP QUE PARTICIPI EN LA TROBADA, I ENVIAR-LO ABANS DEL 5 D'ABRIL A:
rupifa@gmail.com


Us esperem!!!