dimarts, 22 de gener del 2013

TROBADA PRE-BENJAMÍ A SANT JOAN DESPÍ 19 GENER 2013

Una diada fantàstica per dos equips que ho van donar tot

Dissabte 19 de gener els dos equips pre-benjamins de Els Costerets es van desplaçar a Sant Joan Despí per a fer una trobada amb altres equips d'altres clubs. Per molts nens i nenes de Els Costerets era la primera trobada fora de casa i el primer cop que jugaven en un Pavelló. Molts estaven una mica nerviosos i havien matinat més de lo habitual perquè tenien molta ilusió per jugar. Però això no els va impedir participar amb moltes ganes i ensenyar als pares i mares totes les coses que han après: vam veure molts passis i bones jugades, moltes parades dels porters, molt joc d'equip i algun despiste en confondre la porteria pròpia amb la dels rivals però tothom s'ho va pendre amb esportivitat.

Cada equip va jugar 5 partidets de 15 minuts cadascun, amb pauses de 15 minuts també, així que no va ser molt cansat, i ja va anar bé, amb tot el que havien corregut durant els partits!!!

El club de Sant Joan Despí els va convidar a esmorzar i a aigua i, al final, en reconeixement del seu esforç, els van donar UNA MEDALLA a cadascun!!!