dilluns, 19 de novembre del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ DEL DISSABTE 17 DE NOVEMBRE

El Benjamí Femení torna a Sant Joan Despí

Les noies de la SEA Costerets tornen a anar a Sant Joan Despí, però treuen un resultat dolent, encara que va ser un bon partit i les noies van estar a un molt bon nivell. Ens enfrontàvem amb l’equip “A” i es notava que el nivell de les jugadores era més alt, dos de les quatre parts vam estar a l’altura, les altres dues es va notar molt la diferencia de nivell entre els dos equips. Igual les noies van sortir bastant contentes, encara que juguessin pocs minuts.

Com en aquest últims partits la primera part va ser la millor, el resultat va ser de 8-5, però va ser molt igualat, dos gols en el últim minut va decantar la balança al seu favor, però la victòria d’aquest quart podria haver sigut possible. Totes van fer molt bona feina en defensa, i al atac vam veure responsabilitats que van agafar algunes noies que mai ho havíem vist i que esperem que segueixin així, perdent la por d’una vegada per totes.

Molt bones sensacions de cara a un futur, que haurem de treballar molt i que poc a poc veu als seus fruits, encara que sent tantes noies i amb els ànims una mica baixos, felicitats per lluitar tant a cada partit i no deixar-ho estar.