dilluns, 26 de novembre del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ FEMENÍ - 24 NOVEMBRE


El Benjamí Femení fa un molt bon partit a casa.
Totes les noies de la SEA Costerets juguen ahir el seu últim partit juntes, abans del desdoblament de l’equip que farem aquesta setmana. Les 17 noies del Benjamí, seguiran entrenant, jugant i competint però amb dos grups, per que l’aprenentatge sigui molt mes gran i fluid.
Les noies van sortir amb molta vitalitat a la pista, amb ganes de menjar-se el mon i l’equip rival, no va poder ser al marcador, però si en la nostra visió de joc de com hem de lluitar al partit. El primer parcial no va ser del bons, encara que podia haver sigut pitjor si no fos per la portera.
Però els altres parcials van ser bastant igualats, sobretot el segon amb el que varem fer un molt bon atac, i en defensa estàvem ben posicionades  lluitant per les pilotes dividides. El parcial va ser de 3-6, el tercer no va ser dolent però el marcador no fa justícia amb un 2-9, i l’últim on van jugar les 15 jugadores i els canvis van ser molt ràpids, es va veure una part estranya amb bons gols, però a un nivell defensiu fluixet per part dels dos equips, amb un parcial de 6-15.
La setmana vinent, toca descansar i l’altre també ja que es pont, així que dues setmanes per fer feina i intentar començar la segona volta, amb moltes ganes, il·lusió, i nous reptes per endavant.
Bona Setmana