divendres, 5 d’octubre del 2012

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS TEMPORADA 2012-13

-->
El 29 de setembre al pavelló de Ribes ens reuníem totes les famílies per conèixer els equips de la nova temporada 2012-13.
A les 12h va començar la presentació i es van nomenar als 140 jugadors/es que van formar, amb els seus respectius equips, davant de la seva afició per a la foto oficial.
Els primers en desfilar van ser els/les més grans del Club Handbol Ribes. El Club està format per 5 equips: Cadet Masculí, Cadet Femení, Infantil Masculí, Infantil Femení A i infantil Femení B.
Posteriorment va ser el torn dels més petits/es. Un total de 80 jugadors de la SEA Els Costerets que formen 7 equips de mini-handbol: Aleví Masculí, Aleví Femení, Benjamí A, Benjamí B, Benjamí Femení, Prebenjamí A i Prebenjamí B.
La il·lusió i l’alegria dels jugadors/es es va contagiar a les graderies, que van aplaudir enèrgicament a cadascun dels equips.
Encara que es van trobar a faltar alguns dels jugadors que no van poder assistir, també s'ha de destacar el nombre de jugadors/es nous al club.
No es va celebrar cap acte esportiu, perquè a la tarda, tenia lloc la Diada de l’Esport a Ribes que finalment va ser anul·lada per la pluja.
Bona temporada i molta sort a tots els equips!!!!