dissabte, 5 de maig del 2012

CRÒNICA 22 D’ABRIL TROBADA HANDBOL 12 HORES SANT QUIRZE DEL VALLÈS



Els autobusos van recollir als nostres jugadors a les 8h davant de l'escola i seguits pels pares van arribar puntuals a Sant Quirze del Vallès.
El temps no va acompanyar. Va fer vent, pluja i fred, fet que no va impedir que tant jugadors com  afició passessin una jornada d'allò més entretinguda.
Els partits es van disputar segons l'horari previst i l'organització en general va ser fantàstica. Vam poder reposar les nostres forces en el servei de bar on oferien: refrescs, cafè i menús variats.
Alguns dels nostres jugadors es van fotografiar amb Laszlo Nagy “jugador de handbol de FC Barcelona”. També va signar samarretes i pilotes mostrant-se molt proper amb els nens i predisposat a regalar-los uns instants de felicitat.
Tots els jugadors motivats, entusiasmats, contents i finalment esgotats, però tots amb la sensació d'haver fet un bon paper i haver estat a l'altura dels seus contrincants.
En molts casos va ser difícil però no es va baixar la guardia i dos dels nostres equips van arribar a semifinals: Aleví masculí i Benjamí B masculí.
A les 15h tornava el primer autocar i el segon va haver d'esperar als equips classificats per a semifinals.
L'últim partit disputat va ser del equip de Benjamins B masculí i finalment vam tornar a Sant Pere de Ribes.
Una bona jornada de Handbol. El proper any més i millor!!!
HANDBOL ELS COSTERETS