dilluns, 16 d’abril del 2012

Cròniques del 14 d'abril

SEA Costerets Benjamí Masculí B disputa el primer partit després de Semana Santa. El seu rival El Papiol

Després d’unes vacances ben merescudes de Setmana Santa comencem l'últim sprint per guanyar la lliga.

El joc que hem vist avui confirma que els nois han fet una gran evolució i que cada setmana ens fan gaudir més si es pot.

El record de l'últim partit contra El Papiol no era molt bo perquè es van enfrontar a nosaltres amb una actitud poc esportiva. Els jugadors no estaven disposats a consentir-ho altre cop i ho volien resoldre marcant gols, tal com ho han fet. Però en aquesta ocasió El Papiol ha tingut una actitud esportiva impecable i els seus jugadors, en la gran majoria noies, han ofert un bon joc. Fet que ens castiga a aquells que pensàvem que no podria ser d'una altra manera. Així doncs felicitats al Papiol.

Els nostres jugadors s'han sentit molt segurs i confiats però no han baixat la guàrdia guanyant les 4 parts del partit. Tenim jugadors amb grans capacitats: lluitadors, amb alçada, ràpids, amb força, …, però tots coincideixen en un atac contundent. És difícil que la pilota quan és a les seves mans no entri a porteria.

Avui tots els jugadors sense cap excepció han fet gol i s’han anat a casa seva molt satisfets.

L'objectiu de l'equip és ambiciós i la final s'apropa, així que caldrà treballar als entrenaments per estar a l’alçada dels propers partits que segur que seran més competitius. Però sobretot sense oblidar que el principal és divertir-nos.

Felicitats Quique i felicitats nois.
SEA COSTERETS BENJAMÍ MASCULÍ B.

Fotos enviades per la Loli Valderas