dimecres, 21 de març del 2012

Cròniques dels partits del 17 de març

SEA ELS COSTERETS BENJAMÍ B - EH GAVA DAVID BARRUFET A


Dóna gust veure’ls jugar quan hi posen tantes ganes!!!

Jugàvem a casa amb una temperatura primaveral i el partit va començar a les 10h. El nostre rival, l’ EH GAVA DAVID BARRUFET A. El partit en general va estar molt igualat.

Guanyem per golejada però empatem en parts. El resultat no té major importància en aquesta ocasió perquè l’objectiu era millorar les manques del partit disputat la setmana anterior, i així ho han fet els nostres nois.

Els jugadors d’Els Costerets venien amb els deures fets: bona actitud, molt motivats, bon joc col·lectiu, millora en la defensa, i més, més i més. Sempre hi ha coses a millorar però el que és indiscutible que poden acoseguir el què es proposen perquè només han necessitat una setmana per a fer una evolució tan positiva. L’afició està desitjant veure’ls jugar de nou un partit tan fantàstic com aquest.

Els nostres jugadors: ARNAUCARLOSJAN - JOAQUINPABLOSIMONTESFAY.

Volem destacar el suport que ens va donar el Carles, que semblava que havia jugat de sempre amb els nostres jugadors i va ser de gran ajuda. A tots: BEN JUGAT!!!

SEA COSTERETS BENJAMÍ B

El Benjamí Femení ha fet un bon cap de setmana





Les nenes del benjamí van jugar a casa contra el Sant Boi, un dels equips que ja ens havíem trobat a l'altre fase. Amb casi tot el equip al complet les nenes van fer un gran partit, amb resultats bastant igualats i amb un molt bon treball per part de cadascuna de les jugadores.


La lluita estava en cada pilota, i amb grans duels competitius entre les jugadores dels dos equips. Havíem treballat aturar-les en defensa, que haguessin de treballar per aconseguir cada gol, i va haver molts moments on l'equip rival havia de pensar en la situació que tenien davant. Els parcials van ser els següents: 3-7, 4-6, 5-11 i el 3-7 final.


Respecte els altres partits que hem jugat contra elles, hem aconseguit un empat, un cap de setmana on a ells els hi faltava la jugadora clau, que fa la gran majoria de gols, i una derrota a casa seva on elles ens van fer 37 gols, cosa que aquí ens han fet 31 i tan allà com aquí vam anotar 15 gols. Es va veure uns parcials mes ajustats i algunes molt bones intervencions de les porteres.


La setmana que ve juguem fora a Cervelló, un equip nou per a nosaltres, ja veurem quines son les sensacions a la tornada.


L' endemà teniem la Diada d'Handbol Femení a Sant Quirze del Vallès, on vàrem jugar tres partits dels quals dos estaven més al nostre nivell, amb marcadors ajustats, amb bones vibracions i molta competitivitat sana, va ser un bonica trobada, amb totes les altres jugadores dels diferents equips.


Sonia Nuez
Entrenadora del Benjamí Femení  


AFB SEA Els Costerets – CH Martorell


L’equip Aleví Femení B ha jugat a casa aquest cap de setmana. Es la primera vegada que jugàvem contra quest contrincant que és nou d’aquesta segona fase del campionat. Les nostres noies estan contentes quan juguen a casa, i valen molt posant emoció als partits. Un partit molt disputat, i molt igualat. Les noies corren de valent per la pista i cada cop li posen més picardia al joc, tallant les passades i recuperant pilotes.

Però aquest cap de setmana la jornada de handbol ha estat llarga. Els equips femenins han assistit a la trobada femenina de Handbol organitzada a Sant Quirze. El diumenge, per tant, les noies van jugar quatre partidets més contra diferents equips. Les noies s’ho han passat d’allò més bé, inclús practicant handbol entre partit i partit. Harmonia i pinya entre els pares assistents que vàrem fer pic-nic tots junts al parc annexa al pavelló. En resum una jornada agradable i tranquil·la pels pares, divertida i molt cansada per les noies, però amb un somriure que no es van esborrar de les seves cares en tot el dia. Una bona recompensa pels pares assistents.

La propera cita és dissabte 23/03 a Sant Boi.

Olga.