dimarts, 7 de febrer del 2012

Cròniques dels partits del 4 de febrer

SANT JOAN DESPÍ - SEA ELS COSTERETS BENJAMÍ MASCULÍ A

El benjamí masculí "A" es trasllada fins a Sant Joan Despí, per jugar un dels partits mes complicats de la seva lligueta.

El partit va començar amb alguns errors en defensa i amb poc encert de cara a la porteria contraria. Però parcial a parcial van anar millorant tant el seu registre anotador com baixant l'encert de l'equip contrari. Amb una molt bona actuació dels 4 porters, que van lluitar per que cap dels llançaments de l'equip contrari entres a porteria.

Els parcials van ser els següents: 10-3, 13-0, 13-5, 11-7.

Com entrenadora substituta dir, que va ser un partit molt lluitat i interessant i malgrat que encara no els coneix gaire, estic segura que en el proper partit tot sortirà molt millor.

Sonia Nuez
Entrenadora Substituta


SANT JOAN DESPÍ - SEA ELS COSTERETS BENJAMÍ FEMENÍ

Aquest cap de setmana penso que ha estat molt complicat per a tothom, fred, dies sense entrenaments, poca motivació, convocatòries telefòniques, etc.. I com es diu tot es reflexa els dissabtes als partits.

Ens desplaçàvem fins a Sant Joan Despí, per jugar contra l'equip B, amb 7 de les 12 nenes de l'equip, amb poques esperances, però per damunt de tot, aprendre una mica mes, millorar els resultats obtinguts en el partit a casa.

Molt, el que diem molt no els vam millorar, però ho vam intentar. Teníem davant un rival fort amb jugadores bones que tenien pocs punts dèbils, però aquells que teníen, els aprofitàvem per treure gols o com a mínim ocasions a favor.

El segon parcial va estar bastant bé, malgrat que no es va anotar cap gol per la nostre part, vam fer una bona defensa i només van anotar 6 gols. Els parcials van ser els següents: 12-1, 6-0, 8-2, 11-3.

El cap de setmana vinent, tornem a jugar a casa i esperem estar a un nivell més alt. Sobretot lluitarem perquè disfruteu de un molt bon partit.

Sonia Nuez
Entrenadora Benjamí Femení