diumenge, 18 de desembre del 2011

Cròniques dels partits del 17 de desembre de 2011

PREBENJAMÍ B - SANT JOAN DESPÍ



Aquest dissabte dia 17/12/2011 l'equip pre-benjamí B hem anat a la trobada de Sant Joan Despí. Han jugat genial!!!!!!!!!!!!
Tots han marcat algun gol, han defensat super bé als seus rivals i han fet passades que no havien realitzat mai als entrenaments. Em van sorprendre. Es el primer any que juguen però, ja es comença a veure que aquest equip marcarà tendència a la Sea els Costerests.
MOLT BÉ NOIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BENJAMÍ FEMENÍ
Partit complicat pel Benjamí Femení, però sortim amb bones vibracions.

Aquest cap de setmana, ha sigut una mica complicat, pocs factors a favor, fred, la pista una mica més gran que sempre i per "grans" les nostres contrincants.

Com quasi sempre, ens trobem que les rivals son mes grans que nosaltres i ens fan "por", però no aconsegueixen que deixem de lluitar i que intentem fer el que nosaltres sabem.

El Gavà va fer un molt bon primer parcial, amb un 0-9 però poc a poc les nenes es van despertar, millorant en alguns dels parcials, tirant-se al terra per totes les pilotes i lluitant com sempre en tot moment.

Els següents parcials van ser 2-13, 1-13 i 2-5 respectivament, fent un molt bon treball, sobretot a l'últim parcial i així marxar a les vacances, sense deures per fer.

Desitjar-vos a tots/es unes bones vacances de Nadal i no mengeu masses torrons que després passen factura.

Sonia Nuez
Entrenadora del Benjami Femeni

ALEVÍ FEMENÍ - CORNELLÀ ALMEDA



Han guanyat !!!
Les nostres noies van començar el partit molt animades. El Genís els hi havia dit que aquest partit el podien guanyar. Coneixien el rival donat que ja vàrem jugar al seu camp en el primer partit de la temporada. Ja aleshores el Genís ja predir que el partit a casa es podia guanyar. “Paraula de Genís”, i així va ser !
La primera part es va guanyar i les noies es van créixer. Van jugar molt i molt bé, fent passades més o menys llargues amb confiança i buscant la pilota interceptant passades de l’equip contrari. Un altre cop, l’actuació de les porteres va ser excel·lent.
La victòria ha sigut una injecció d’ànims i de motivació per les noies. Tot i que els pares ens cansem de repetir que l’important és que aprenguin alguna cosa de cada partit que juguen, també es mereixen veure que si apliquen la lliçó apresa en treuen fruits. S’ho mereixen.
Ens retrobem passades les vacances de Nadal. El proper partit és el dia 14 de gener a Gavà.
Gràcies noies per aquest regal. Bones Festes !
Olga.

PRE-BENJAMÍ MASCULÍ
Aquest cap de setmana els jugadors del equip Prebenjamí van tornar a desplaçar-se fora de casa, en aquesta ocasió al Complex Esportiu Pau Gasol de Sant Boi per jugar el primer partit de la segona volta i enfrontar-se a un rival amb el qual encara no havien jugat, ja que el partit de la primera volta va aplaçar-se.
Com es habitual els nostres nens van sortir molt enxufats a la pista, preparats per a tot i amb la ferma intenció de seguir la seva progressió ascendent. Van trobar-se amb un rival clarament més dèbil, que no va ser capaç de fer front a la intensitat de joc i l'allau de gols aconseguit pels jugadors del SEA Els Costerets en cadascuna de les 4 parts. Això es va reflexar en el resultat final del partit, amb una contundent victoria per 4-43 a favor dels nostres petits.
Crec que la contundent victoria i la diferència de nivell respecte al rival no ha de servir com a excusa per treure mèrit a l'actuació dels nostres Pre-benjamins. L'esforç mostrat per tots ells s'ha vist traduït en un bon rendiment general i això els ha portat en volandes a endur-se el partit . A mí com a entrenador m'agradaria destacar un cop més, la bona actuació de l'equip a nivell de joc col·lectiu. Un element cada cop més present en el joc dels nostres petits i que fa que es puguin veure jugades de combinació que resulten molt efectives i contundents (sense cap mena de dubte les que més fan disfrutar al nostre públic i sobretot a mí personalment), i que fa que no només siguin protagonistes els que fan gols sinó també tots els que ajuden a "fabricar-lo".
Sigui quin sigui el resultat, l'objectiu és continuar treballant per fer que aquesta millora que estem veient setmana rere setmana sigui una realitat, que aquests joves cracks de l'handbol continuïn progressant encara més i ser capaços de demostrar què, encara que els siguin petits de la SEA Els costerets en competició, tenen més ganes que ningú de fer les coses bé i de disfrutar d'aquest esport!
Ara ens arriba un "parón" força llarg en la competició ja que, a més de les vacances de nadal, l'equip té descans la propera jornada. Per tant fins al dia 21 de gener estarem sense partits.

Bones Festes i Feliç any nou a tothom!



Jose Manuel
Entrenador de l'equip Pre-benjamí masculí