diumenge, 27 de novembre del 2011

Cròniques dels partits del 26 de Novembre


BENJAMÍ FEMENÍ: SEA ELS COSTERETS - EL PAPIOL

Aquest cap de setmana les noies del Benjamí Femení de la SEA Costeretes van viatjar fins el Papiol per afrontar el segon partit de lliga.

El partit començava amb algunes baixes, però res va fer que les noies no lluitessin per cada pilota, encara que s’haguessin de llençar al terra per aconseguir-la, el grup va presentar moltes millores respecte a la jornada anterior jugada a casa.
Tenien davant a un "gran" rival, sobretot en altura i això feia que les noies no poguessin desenvolupar les tasques d’atac esperades, que els hi costes agafar un ritme de passades, etc.. L’altre punt que no van tenir a favor va ser la porteria, s’havien de apropar molt a la línia d’àrea per donar un passada en condicions ja que el rival cobria molt be a totes les jugadores de camp i quan la podia passar, i l’equip contrari la recuperava, la portera estava massa avançada per poder arribar a parar-la. Tot i això, bon partit de les porteres que no es van amagar de cap xut, i van parar totes les que van poder, sempre intentat ajudar a l’equip. Els parcials van ser el següents 9-1, 12-3, 13-0 i 9-3 respectivament, la setmana que ve el Benjamí Femení marxa a jugar a Cornella, intentarem fer un bon partit, però sobretot segur que aprendrem coses noves.


Sonia Nuez
Entrenadora del Benjamí Femení
 
ALEVI FEMENÍ: SEA ELS COSTERETS – EHC SANT BOI SEE BENVIURE

Aquesta setmana l’aleví femení ha jugat a casa. En l’acta del partit hi ha una curiositat: cada una de les parts té un resultat ben diferent, de perdre per 9 gols a perdre per 1 gol !! I es que tenim un equip tan nombrós que a cada una de les parts juga una alineació diferent, com si fos un partit diferent, i aquest fet dona un gir a cadascuna de les parts, mantenint l’emoció fins al final.
Sort, molta sort en tenim de les porteres: la Sandra, l’Alba, la Cèlia i la Júlia són les valentes que aquesta setmana s’han posat davant dels trets de l’equip rival. I quins trets !!! Quan les porteres aconsegueixen aturar-la, se sent ben fort el cop de la pilota contra les mans/peus de la portera. Cada aturada que fan és celebrada per l’afició com un gol i és que té molt de mèrit posar-se en la ‘línia de foc’ a protegir la porteria. Ànim noies, ho feu molt, molt bé.
Ignorant el resultat final (que tots sabem que no és l’objectiu de l’activitat), les nostres noies juguen i es passen la pilota fent pinya d’equip. La lliçó del treball en equip la tenen ben apresa i l’aproven a cada partit.
La propera setmana juguem contra l’Esportiu Castelldefels. Noies, a treballar!
Olga.

ALEVÍ MASCULÍ: SEA ELS COSTERETS - EHC SANT BOI

19 - 25 resultat final
1ª 5 - 7
2ª 4 - 6
3ª 4 - 7
4ª 6 - 5
Partit jugat al pavelló de Ribes a les 12 del matí en la pista coberta exterior. El match va començar molt igualat, amb errades i encerts per part dels dos equips, però els visitants van aprofitar millor les seves ocasions. Els Ribetans varem fer un joc poc combinatiu i amb molt bot, cosa que va beneficiar les pèrdues de pilota constants i contratacs molt clars del Sant Boi. Només en l'última part es van poder veure algunes combinacions ben treballades dels locals.
En aspectes defensius els nostres van estar correctes i només varem poder ser superiors en la quarta part.
Per això, cal mantenir el nivell mostrat en l'última part per anar a Esplugues a retrobar-nos amb el nostre joc.
Som-hi Ribes!

Entrenador SEA Costerets Aleví
Eloi Palacios