dilluns, 14 de novembre del 2011

Cròniques dels partits del 12 de Novembre

SEA Els Costerets- E Castelldefels

1ª 15-10
2ª 14-8
3ª 10-12
4ª 17-3
Partir molt emocionant el que varem viure dissabte al matí a la nostra vila.

Els Costerets disposaven de tots els seus efectius davant d'un rival que no  va posar les coses gaire fàcils durant el matx.

Les dues primeres parts van ser molt igualades amb gols decissius dels nostres al final de cada temps.

El tercer temps va tornar a ser un punt d'inflexió, on el Castelldefels va aprofitar millor les seves oportunitats, mentre que l'última part va ser un recital dels ribetans amb jugades de combinació  en equip, contra-atacs i robades continues de pilota (contundent 17-3).
Val a dir que els nostres partits es compten en victòries, però encara ens queda trobar-nos amb el rival més dur del grup.

Som-hi Ribes! - oeeeé!


Entrenador SEA Costerets Aleví
Eloi Palacios

SEA Els Costerets Aleví Masculí 56 - 33 E. Castelldefels

ALEVI FEMENÍ: SEA ELS COSTERETS – E.H. GAVA DAVID BARRUFET


L’aleví femení ha jugat aquest dissabte contra el Gavà. Sempre és agradable jugar a casa: la graderia està plena de familiars, amics i coneguts. Les noies, que ja estan motivades normalment, surten a jugar super-motivades i estan molt més contentes. Corren i corren per la pista, demanen la pilota i tenen moltes ganes de jugar. Des del principi es van adonar que tenien davant un rival molt difícil, però elles no van deixar de lluitar en cap de les quatre parts.


L’excés de jugadores a la banqueta dóna molta feina al Genís, i posa molta emoció a les quatre parts: quan el rival està cansat, surten a jugar les nostres noies més fresques. Aquesta “arma secreta” ens servirà per altres rivals, però no va servir aquest dissabte, on no vàrem poder guanyar cap de les parts. I és que el rival, va ser molt dur.


Sabent que potser és l’equip més fort amb el que ens han aparellat, les nostres noies van poder acabar jugades que combinaven molt bé i que finalment entraven o no a portaria, és igual, però el fet rellevant és que les acabaven les jugades de porteria a portaria, assegurant la possessió. Molt bé noies !


Mirant endavant, aquest dissabte juguem a Sant Joan Despí. Ànim noies, a treballar !


Olga.