dilluns, 31 d’octubre del 2011

Reunió de Presentació dels nostres equips de Handbol i Psico-handbol 2011-12

Passat dijous, a les 19h va tenir lloc la presentació dels nostres equips a la Biblioteca de Els Costerets. En Ruben, l'Ana (presidenta de la SEA) i la Sali (la de l'AMPA) vam presentar els diferents equips amb els seus entrenadors-es i delegats-des i vam presentar també altres temes d'organització per aquest curs que va bé de recordar.

Enguany els nostres equips, els que defensaran els honorables colors de la nostra escola, seran:

Psico-handbol P4: entrenaments els divendres de 16:45 a 17:45h amb la Judith.
Psico-handbol P5: entrenaments els dimarts de 16:45 a 17:45h amb l'Alexandra.
Pre-benjamí Mixt B (nens i nenes de 1er): entrenaments els dimarts i dijous de 16:45 a 17:45h amb la Carmen.
Pre-benjamí Masculí A* (nens de 2on): entrenaments els dilluns i dimecres de 16:30 a 17:30h amb en Jose.
Benjamí Femení* (nenes de 2on i 3er): entrenaments dilluns i divendres de 16:45 a 17:45h amb la Sònia.
Benjamí Masculí B* (nens de 3er): entrenaments dilluns i divendres de 16:45 a 17:45h amb en Quique.
Benjamí Masculí A* (nens de 4art): entrenaments dilluns i divendres de 16:45 a 17:45h amb en Roger.
Aleví Femení* (noies de 5è i 6è): entrenaments dilluns i divendres de 16:45 a 18:15h amb en Genís.
Aleví Masculí* (nois de 5è i 6è): entrenaments dimarts i dijous de 16:45 a 18:15h amb l'Eloi.

Els Equips amb asterisc (*) juguen la lliga del Consell Esportiu del Baix Llobregat (www.cebllob.cat) a partir del 5 de Novembre. Podeu consultar el calendari de partits al menú vertical de l'esquerra. Aquest calendari és el de referència obligada i és el que s'hauria de consultar setmanalment perquè, si hi haguèssin canvis en d'últim moment, el mitjà de comunicació oficial és aquest.

Com ja sabeu d'altres anys, els nostres esportistes, en acabar les classes seran recollits per les monitores d'Escudella i Joguines que vetllaran perque berenin i sigui lliurats i lliurades als seus respectius entrenadors/es. La porta es tancarà a les 16:45h fins 10 minuts abans del final de l'entrenament, moment en el que s'obriran perquè els pugueu venir a recollir.

Com podeu comprovar als calendaris, per regla general, els partits es juguen un a casa (al Pavelló Poliesportiu-Pista anexa-Pistes de Els Costerets (puntualment)) i un partit a fora els caps de setmana alterns. Cal que els nois i noies portin la seva equipació i que mireu de cordinar els cotxes en cas de partit a fora. Si decidiu portar o que us portin el vostre fill amb el cotxe d'un altre pare o mare, queda a la vostra elecció i responsabilitat.

Recordeu també que tots els nens i nenes que fan extraescolars esportives a Els Costerets, llevat dels de Psico-handbol, estan mutuats mèdicament pel Consell del Garraf. Al menú vertical de l'esquerra trobareu les instruccions en cas d'algun incident però com a novetat, tingueu present que ELS CAMILS I SANT ANTONI ABAT ja estan inclossos en la mutua.

Respecte als nostres menuts i menudes de Psico-Handbol, l'AMPA els ha mutuat directament mitjançant la FAPAC i podeu visualitzar les clausules de l'Assegurança al menú vertical de l'esquerra també.

Finalment volem animar als pares i mares periodistes de cada equip a que ens enviïn les seves cròniques dels partits i les fotos, si n'hi ha, que als nanos els fa molta gràcia veure's. I també aprofitem per agraïr la Olga i l'Edu per la col·laboració amb el tema dels cartells anunciatius dels partits, moltes gràcies.

BON INICI DE TEMPORADA I QUE LA DISFRUTEU!!!