dissabte, 13 de novembre del 2010

Cròniques dels partits del 13 de novembre

Benjamí A

El Benjamí A va fer un molt bon paper contra un equip molt més experimentat en el món de l'handbol com és el St Joan Despí.
La millor cara del Costarets va arribar en la segona part on els hi va faltar molt poc per guanyar-la.
En l'última part també van demostrar el gran progrés i el treball que fan a cada entrenament per oferir un bon joc.
Al llarg del partit van fer jugades excel·lents, molt ràpides i sense votar per arribar a la porteria contrària molt més ràpid i lliure de marcatge.

La setmana que ve hi ha jornada de descans, i la següent jugaran contra el CEIP Barrachina de Sitges.

SEA Els Costerets 4 - 12 Sant Joan Despí A

Aleví Masculí

El partit va començar força bé, els jugadors van sortit endollats, més en atac que en defensa, quan el Gavà es va apropar en el marcador, els jugadors dels Costerets van pressionar al rival i van començar a robar pilotes per acabar guanyant la primera part amb comoditat. Els que van sortir a la segona part van seguir la mateixa línia, forts en defensa e intentant jugar ràpid en atac, en els primers minuts van errar un quants llançaments però van aconseguir afinar la punteria per acabant guanyant la segona part. En la tercera part va aparèixer la fatiga i l’excés de confiança de l'equip local, això va fer que el nivell baixés per sota de la primera i segona part, i acabessin perdent la tercera part per un parell de gols de diferència. Sense perdre els ànims, però, l'equip ribetà es va enfundar el mono de treball i va fer un últim quart molt bó. L'equip rival va començar fort, amb ganes d'empatar el partit, però l'aleví dels Costerets no tenien pensat deixar escapar el partit, i amb un gran atac, va aconseguir la victòria en l'última part i conseqüentment del partit.

SEA Els Costerets 10 - 6 EH Gavà DB

Aleví Femení

El partit d’aquesta setmana contra l’equip de Sant Boi ha estat genial malgrat algunes injustícies ( no ens van pitar algun gol que altra, no pitaven el fora, etc) però, tot i així, el treball de les noies ha estat fantàstic. Són unes lluitadores que han plantat cara a l’equip rival. Van atacar super bé i en defensa no deixaven respirar a les contrincants. Cada dia que passa es va veient la seva millora i el treball en equip. Seguiu treballant de valent. MOLT BÉ NOIES!!!!!!!!!!!!!!

Cooperativa Sant Boi 9 - 7 SEA Els Costerets

Benjamí B

Avui l'equip del benjamí B no ha pogut fer front a l'esquadra de l'AMPA Sant Miquel de Cornellà. Els pals de les porteries estaven fets d'iman, i ls altres jugadors han estat superiors físicament i tenien l'avantatge de ser més veterans (eren tots de 4t de primaria). Potser han passat factura les dues baixes que tenia avui l'entrenador, potser han faltat recanvis. Tot i que com ha declarat, l'equip ha d'aprendre a ser capaç de jugar "siguem quants siguem". També ha declarat que s'ha de treballar la defensa del equip.

AMPA Sant Miquel 12 - 4 SEA Els Costerets